top of page

Niets zo gezellig als een knusse, warme woning op een koude winterdag. Het spreekt dan ook voor zich dat een betrouwbare verwarmingsinstallatie absoluut onmisbaar is in uw huis. Bent u op zoek naar de ideale verwarmingsinstallatie, of wilt u graag meer informatie over verwarming op gas of stookolie? Dan bent u bij Bavaco Projects uit Olen aan het juiste adres!

 

Voor de verwarming van uw woning biedt Bavaco Projects namelijk een ruim aanbod aan mogelijkheden. Zo monteren wij complete verwarmingsinstallaties en ketels, en kunnen wij bijvoorbeeld perfect uw oude radiatoren vervangen door moderne exemplaren. Bovendien gaan wij altijd samen met u op zoek naar de meest gepaste verwarming voor uw huis. Wij staan dan ook steeds klaar met professioneel advies, bijvoorbeeld over welke ketel het beste bij uw verwarmingsinstallatie past. Van gasketels tot mazoutketels, eventueel in combinatie met een boiler: voor Bavaco Projects is niets te veel gevraagd! Uiteraard werken wij hiervoor enkel met de beste materialen en merken, waaronder Vaillant, Buderus en Itho Daalderop

Of u nu gaat renoveren of vanaf nul begint met de opbouw van een nieuwe woning, Bavao Projects is de geknipte partner voor alles wat te maken heeft met uw verwarmingsinstallatie. Ketelrenovatie, allerlei oplossingen voor zowel gas als stookolie, van standaardoplossingen tot duurzame oplossingen: Bavaco Pojects staat garant voor betrouwbaarheid en degelijkheid!

bottom of page