top of page

Vandaag de dag zijn er vele ventilatiesystemen op de markt. omwille van de kwaliteit en de duurzaamheid hebben wij geopteerd uit 2 verschillende merken die wij als ons huismerk beschouwen. Op uw vraag kunnen er uiteraard ook andere merken geplaatst worden.  Klik op de merken oor meer info.

Door zijn eenvoud, onderhoudsvriendelijkheid en energiezuinigheid is SYSTEEM C+® van RENSON® al meerdere jaren een zeer succesvol ventilatiesysteem.

 

SYSTEEM C+® EVO II, met de nieuwe Healthbox ® II, gaat nog een stap verder. Dankzij de innovatieve SmartZone technologie wordt de woning optimaal geventileerd, volgens de leefgewoontes van de bewoners. En met de nieuwe TouchDisplay bediening kunnen de bewoners hun eigen, gepersonaliseerde ventilatieprogramma instellen en krijgen ze op elk moment een correct beeld van de luchtkwaliteit in hun woning. Dit ventilatiesysteem garandeert een E-peilverlaging tot 24 punten voor een woning, zelfs tot 27 punten voor een appartement!

 

De VASCO D400EP is met zijn capaciteit van 400 m3/h dé ideale woonhuisventilator met warmteterugwinning voor passiefwoningen en luchtdichte bouwconcepten. De capaciteit is ruim voldoende voor de kleinere tot middelgrote woning*. De continue toevoer van verse lucht in combinatie met de afvoer en recuperatie van verwarmde lucht zorgt voor een gezond binnenklimaat. De bediening verloopt via draadloze schakelaars vanuit elke gewenste ruimte. Mooi meegenomen: de gelijkstroomventilator is heerlijk stil en extreem zuinig. Bijgevolg daalt uw energieverbruik en verbetert het E-peil van uw woning. Deze unit is passiefhuis gecertificeerd en staat opgenomen in de EPBD-databank.

Dit zijn de merken die wij verdelen.

Renson de beste c Ventilatie

Vasco ventilatie de stille werking

bottom of page